Intro

Denne side tog sin begyndelse da mine børn på et tidspunkt, som en skoleopgave, skulle lave en oversigt over deres "forfædre"

I begyndelsen var det blot en almindelig tekstside, men efterhånden som tingene skred frem, begyndte jeg at anvende andre værktøjer, indtil den til sidst endte på denne måde.

Tanken var at man, foruden de rent faktuelle ting så som fødselssteder, -datoer osv., også skulle kunne skrive ganske almindelige ting, som vi hver især huskede omkring disse personer.
I det omfang det er muligt vil jeg forsøge at lægge fotos og måske kopier af papirer, der dukker op om disse personer.
Man kan altid finde biografier m.m. om kendte og betydningsfulde personer, men Hr. Nielsen kender efterkommerne sjældent til, med mindre man er så heldig at han har efterladt sig en dagbog.
Men efterfølgende har jeg valgt kun at lade det mest elementære vøre offentligt. De bagvedliggende uddybninger er ikke tilgængelige for andre, men enhver er velkommen til at kontakte mig hvis du ønsker  eller har yderligere oplysninger om nogle af de personer jeg har fundet frem til

Jeg betragter disse sider som noget der egentlig aldrig afsluttes, da tanken var at jeg løbende kan udbygge siderne med de ting jeg finder ud af undervejs.

Finn Trebbien-Nielsen, Hillerød 2001/2021